Bij een eerste massage hebben wij een voorgesprek of je ervaring hebt met een massage.

In de eerste plaats ben ik een wellnessmasseur, dus werk ik voor een volledige ontspanning en leegmaken van je hoofd.

Voor serieuze klachtbehandeling zal ik je doorsturen naar een fysiotherapeut.

Aan het begin van de massage zal ik je vragen of je je wilt gaan ontkleden en dan mag je plaats nemen op de massagetafel, het ondergoed houdt je gewoon aan. Dit geldt voor de massage op een tafel. Voor een massage van je bovenrug, schouder en hoofd/nek kun je bijv gewoon aan tafel zitten als je dat liever hebt.

Op de tafel zal ik je toedekken met handdoeken en bij de vrouw vraag ik of ik je bh mag openmaken en leg de bandjes naast je neer zodat ik ze op ’t laatst weer netjes vast kan maken voordat je overeind komt van de tafel. Ik ontbloot alleen het gebied waar ik op dat moment ga masseren.

Daarna begin ik met de massage en afhankelijk van wat voor massage je wilt, breid ik deze dan verder uit gedurende de tijd.

Ik spreek zo min mogelijk om je tot volledige ontspanning te kunnen laten komen, enkel vraag ik een keer of de druk voldoende is en af en toe geef ik aan wat ik ga doen.

Aan het einde van de massage verwijder ik de olie en kom je tot zit op de massagetafel. Je kunt wat duf zijn van de massage en nadien krijg je van mij een glas water om bij te komen en voor het verwijderen van de afvalstoffen die vrijkomen gedurende de massage. Het is belangrijk om ook na die tijd wat extra water te drinken.